Ombygning af hus

Ombygning af hus er et af vores specialer

Ombygning af hus – Qvist-totalbyg klarer ombygning af dit hus

Overvejer du en ombygning af hus? Så har Qvist-totalbyg løsningen. Med mange års erfaring kan vi hjælpe dig til at opnå et flot resultat. Vi har nemlig specialiseret os i at opføre ombygninger, tilbygninger og tagetager. Derudover har vi værktøjskassen fyldt til renden og kan også moderniserer og totalrenoverer alt byggeri.

Vi sørger altid for at prioriterer en fordelagtig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os at vores arbejde er en god investering for vores kunder. Vi er grundige i vores arbejde og sikrer dig en god oplevelse fra start til slut.

En ombygning af et hus er ikke bare en ombygning

En ombygning af et hus handler ikke bare om, at du får dit drømmehus. Du skal også overholde det fastlagte budget og byggetiden, og have den rette kvalitet til prisen. Vi kender processerne, overholder aftalerne, og påtager gerne papirarbejdet og indhenter tilladelser, så du kan koncentrere dig om at se frem til dit drømmebyggeri og en god pris på tilbygning af hus.

Første del af processen er en god dialog og hvor vi vejleder dig i forhold til de erfaringer vi har gjort os gennem årene, samtidig med at vi møder jeres ønsker og behov ved ombygning af hus.

Kontakt os allerede i dag, så kan vi se på muligheder sammen.

Vi tilbyder et gratis besøg af en arkitekt. 


Kontakt os


Læs mere om: Totalrenovering udskiftning af tagTagudskiftning