Vælg Qvist-totalbyg til renovering af huse

Hos Qvist totalbyg er vi eksperter i renovering af huse fra 70'erneVælger du Qvist-totalbyg, som ligger på Sjælland, til renovering af huse, vælger du mange års erfaring inden for modernisering og totalrenovering. Vi har især specialiseret os i renovering af 70’er huse og villaer på Sjælland.. Vi løser mange opgaver, og har derfor både udstyret, mandskabet og kendskabet, der sikrer dig en optimal renovering.

Renovering af huse uden overraskelser

De mange års erfaring med renovering af huse, betyder også, at vi kender processerne. Hos Qvist-totalbyg kan vi derfor overholde aftaler om budgetter, tidsrammer og sikre dig den rette kvalitet til prisen. Og vi kan naturligvis også udføre papirarbejdet og indhentning af diverse tilladelser. Kort sagt, bor du på Sjælland, får du en optimal renovering at dit 70’er hus uden ubehagelige overraskelser.

Kontakt​ os

 
 
 
 
 
 
 
Hvad drejer det sig om? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi udfører alt fra ombygning og renovering til tilbygninger og udestuer i glas. Vi har et væld af materialer og arbejder sammen med dygtige og kompetente samarbejdspartnere, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Udfyld formularen her på siden og lad os give dig et uforpligtende tilbud.

​Mere end 50 års erfaring

Medlem af Byg Garanti

​Mere end 2500 tilfredse kunder

bf1​  bf6

bf6  bf7

 
 
 
 
 
 
 
Hvad drejer det sig om? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt