Qvist-totalbyg kan lave din tagetage

Hos Qvist-totalbyg har vi mange års erfaring i at bygge tagetager. Med mere end 50 års erfaring, er vi ikke bange for at kalde os eksperter på området. Vi har mødt et hav af spændende udfordringer på vores vej, og lader os derfor ikke skræmme af dine specifikke ønsker.

En tagetage er en god mulighed hvis man ønsker mere plads og ikke er interesseret i, eller har mulighed for, at lave en tilbygning. Der er et hav af muligheder når man vil udnytte pladsen ved at få lavet en tagetage, og vi vejleder dig gerne til at finde den helt rigtige løsning som passer til dit hus og dine behov.

Man skal gøre sig mange overvejelser og tage mange beslutninger i processen, og vi hjælper dig med at holde overblikket samtidig med at vi sikre dig at der er øje for detaljerne. På den måde skulle vi sammen komme ud på den anden side med et tilfredsstillende resultat.

Tagetage – alt under et tag

Vi bygger ikke bare den tagetage, der opfylder dine ønsker, krav og behov. Vi sørger også for, at processen lever op til dine forventninger. For eksempel ordner vi alle tilladelser og papirarbejdet, og med vores erfaring kan vi give dig den præcise tids- og budgetrammer. Vi har samlet godt håndværk, god service og tryghed i samme løsning til dig.

Læs mere om:

Tagbolig

Totalentreprise Nordsjælland

Tilbygning til parcelhus

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi udfører alt fra ombygning og renovering til tilbygninger og udestuer i glas. Vi har et væld af materialer og arbejder sammen med dygtige og kompetente samarbejdspartnere, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Udfyld formularen her på siden og lad os give dig et uforpligtende tilbud.

​Mere end 50 års erfaring

Medlem af Byg Garanti

​Mere end 2500 tilfredse kunder

bf1​  bf6

bf6  bf7

 
 
 
 
 
 
 
Hvad drejer det sig om? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt