Få din totalrenovering hos Qvist-totalbyg

Går du med tanker om totalrenovering, så tag os med på råd. Hos Qvist-totalbyg har ledelsen over 50 års erfaring med totalrenovering og modernisering, og vi kan rådgive dig til det bedste resultat – og ikke mindst en smertefri proces. Der er mange muligheder, og vi står klar til at hjælpe dig med at holde overblikket.

Hvis man aldrig har begivet sig ud i totalrenovering af et hus før, kan det ofte virke som en stor mundfuld. Eftersom vi er specialister på området, sikrer vi dig den bedste vejledning, så du kan få indflydelse på de dele af processen du gerne vil have indflydelse på – resten klarer vi!

Nogle kunder vil gerne være med i størstedelen af beslutningsprocessen, mens andre bare giver os de overordnede ønsker – og lader os tage beslutningerne i forhold til detaljerne. Det er helt op til dig.​

Totalrenovering med total sikkerhed

En totalrenovering kan være et uoverskueligt projekt. Derfor spænder vi gerne et sikkerhedsnet ud under din totalrenovering ved at give dig præcise aftaler om budget- og tidsramme, så har du at forholde dig til. Og vi holder vores aftaler.​


Læs mere om:

udskiftning af tag

Tagudskiftning

Vinterstue​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi udfører alt fra ombygning og renovering til tilbygninger og udestuer i glas. Vi har et væld af materialer og arbejder sammen med dygtige og kompetente samarbejdspartnere, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Udfyld formularen her på siden og lad os give dig et uforpligtende tilbud.

​Mere end 50 års erfaring

Medlem af Byg Garanti

​Mere end 2500 tilfredse kunder

bf1​  bf6

bf6  bf7

 
 
 
 
 
 
 
Hvad drejer det sig om? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt