Udestuer som tilbygning er manges drøm

Går du med en drøm om tilbygning af udestuer, så du kan være tættere på haven hele året? Så er du kommet til de rette. Vi har nemlig stor erfaring med tilbygning af udestuer, og ved hvordan disse udestuer kan give dig mere ud af din have, og en mulighed for at give din bolig et nyt udtryk både indvendig og udvendigt.

Tilbygning af udestuer giver dig et helt nyt hjem

Uanset om du, om du ønsker tilbygning af en eller flere udestuer er der nok for dig at overveje, før projektet går i gang. Hvilket materiale skal dine udestuer bygges i? Skal de være rundede, firkantede eller have skrå hjørner? Drømmer du om glaspartier i fuld højde eller vinduer på en muret brystningsmur? Hvordan skal de opvarmes? Heldigvis kan vi hos Qvist-totalbyg hjælper med overblik og gode råd også til i denne del af processen, hvor du kan nyde godt af vores arkitekt og mange års praktiske erfaringer med tilbygning af udestuer.

Din tilbygning, dine udestuer – og vores stolthed

Lad os bare være ærlige: Tilbygning af dine nye udestuer er vigtig for vores faglige stolthed. Vores ledelse har over 45 års erfaring, og har bygget for mere end 2500 kunder på Sjælland, og vi får vores opgaver gennem anbefalinger. Derfor går vi også altid ind i et nyt projekt for at løse opgaven så godt, at vi kan gøre os fortjent til at blive anbefalet videre.

Det gælder både vores håndværk, og vores håndtering af processen, tids- og budgetrammer og det papirarbejde, der også hører med til en tilbygning af udestuer.

Læs mere om:

Tilbygning til 1 sal

1.sal tilbygning

Ombygning til parcelhus

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi udfører alt fra ombygning og renovering til tilbygninger og udestuer i glas. Vi har et væld af materialer og arbejder sammen med dygtige og kompetente samarbejdspartnere, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Udfyld formularen her på siden og lad os give dig et uforpligtende tilbud.

​Mere end 50 års erfaring

Medlem af Byg Garanti

​Mere end 2500 tilfredse kunder

bf1​  bf6

bf6  bf7

 
 
 
 
 
 
 
Hvad drejer det sig om? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt